Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.К.

11. 06. 2023. 22:30 >> 22:34

NOVAK SE ZAHVALIO

Finale RG pratile i velike fudbalske zvijezde

Pored mnogih velikih imena iz sfere tenisa, sa tribina meč su pratile i najveće fudbalske zvijezde današnjice, Zlatan Ibrahimović, Kilijan Mbape, Olivije Žiru.

Đoković se zahvalio fudbalerima na podršci i rekao da mu je čast što su bili na meču.

"Takođe želim i da se zahvalim fudbalskim zvijezdama što su bili ovdje. Žiru, Ibra. Hvala vam što ste došli i navijali, izvinjavam se ako sam nekog preskočio. Velika je čast imati takve zvijezde na ovom mjestu", rekao je Đoković i dodao:

"Ibra, ti i ja se znamo već neko vrijeme, ti si mi drugar!", rekao je Đoković, a Ibrahimović je rukama pokazao simbol srca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније