Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

В.Г. [ Beta ]

08. 06. 2023. 22:00 >> 22:00

ROLAN GAROS

Ferero: Alkaras vjeruje da može da pobijedi Đokovića

Trener prvog tenisera svijeta Karlosa Alkarasa, Huan Karlos Ferero, izjavio je danas da njegov štićenik, bez obzira što ima manje iskustva, vjeruje da može da pobijedi Novaka Đokovića u predstojećem polufinalu Rolan Garosa.

U razgovoru za Frans pres, Ferero je istakao da u sjutrašnjem polufinalu Otvorenog prvenstva Francuske "očekuje najbolju verziju Đokovića".

"Već smo vidjeli nivo koji može da ima kada je najbolji i ne očekujemo ništa manje od toga", rekao je Ferero.

Ferero je naveo da je Đoković jedan od najboljih igrača u istoriji i da je tip igrača koji pronalazi rješenja tamo gdje drugi ne bi.

"Tačno je da je Karlos veoma, veoma brz i ako uspije da zadrži tu brzinu i dominira, može da okrene meč u svoju korist. Ali, Novak je već milion puta pokazao da je u stanju da se vrati iz nemogućih situacija, tako da očekujemo težak meč", rekao je Ferero.

On je istakao i da srpski teniser ima više iskustva u važnim mečevima od Alkarasa, ali i da istovremeno Španac jedva čeka polufinale.

"Mislim da je spreman. On trenira za ovakve mečeve, da pokuša da ispiše istoriju. Spreman je da uradi velike stvari. Ne znam da li će to biti ovdje, ali on je spreman. Karlos vjeruje u sebe, to je jedna od najvažnijih stvari. Vjeruje da može da pobijedi Novaka", rekao je Ferero.

Na pitanje ko je favorit u sjutrašnjem polufinalu, Ferero je odgovorio da su obojica tenisera u dobroj formi.

"Mi smo u veoma dobroj dinamici na šljaci, ali on je u dobroj dinamici već 20 godina... Novak igra za istoriju, a Karlos za svoje drugo grend slem finale. To su različiti ciljevi, ali su važni za obojicu i obojica će dati 200 odsto", zaključio je Ferero.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније