Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

И.Ш. [ Beta ]

08. 06. 2023. 13:48 >> 13:48

PARIZ

Đoković i Alkaras u petak popodne igraju polufinale Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Karlos Alakras igraju u petak popodne polufinale Rolan Garosa u Parizu.

Kako su danas objavili organizatori, meč trećeg igrača svijeta Đokovića i prvog na ATP listi Alkarasa, na terenu "Filip Šatrije" neće početi prije 14.45.

Đoković i Alkaras su do sada igrali samo jednom, prošle godine u polufinalu mastersa u Madridu, kada je 20-godišnji Španac pobijedio sa 6:7, 7:5, 7:6.

Drugo polufinale između njemačkog tenisera Aleksandra Zvereva i Norvežanina Kaspera Ruda igra se po završetku prvog polufinalnog meča i neće početi prije 17.30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније