Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В.

04. 06. 2023. 12:54 >> 12:54

LEGENDA NBA LIGE UPOREDIO NOVAKA SA DžEJMSOM

Parker: Đoković je kao LeBron, oboriće sve rekorde

Jedan od najboljih francuskih košarkaša svih vremena, a danas vlasnik evroligaške ekipe Asvela, Toni Parker, pojavio se na Rolan Garosu, gdje je između ostalog govorio o Novaku Đokoviću.

Bivša zvijezda NBA lige i San Anotnio Spursa, je u razgovoru za Eurosport kazao koliko se divi srpskom teniseru.

„Novak je za mene jedan od najboljih ikada, jedan od najboljih sportista svih vremena, govorim o svim sportovima. Ono što je uradio je vječno, pogledajte samo koliko dugo on to radi, mislim da nema mnogo sportista u istoriji sporta koji su to uradili. Veoma ga poštujem, sreo sam ga nekoliko puta, on je veliki ljubitelj košarke, a to je u Srbiji možda sport broj 1. Volim da ga gledam kako igra, volim njegovu borbenost. To moj omiljeni aspekt kod njega, taj mentalni deo“, rekao je Parker.

Upravo kao košarkaš, napravio je paralelu između Đokovića i LeBrona Džejmsa.

"Ne mogu da vidim da neće da postavi rekord. Iako znam da ljudi vole Rodžera i Rafu, mislim da će Novak da obori rekord. Statistički Novak će biti kao LeBron Džejms. Statistički LeBron ima sve rekorde, iako ja više volim Majkl Džordana", kazao je Parker.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније