Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Н.Р. [ Beta ]

31. 05. 2023. 19:40 >> 19:41

ROLAN GAROS

Alkaras izgubio set, ali rutinski izborio treće kolo

Prvi teniser svijeta, Španac Karlos Alkaras plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je pobijedio Japanca Tara Danijela sa 6:1, 3:6, 6:1, 6:2.

Nakon što je osvojio prvi set u kojem je dva puta oduzeo servis rivalu, Alkaras je u drugom setu izgubio koncetraciju što ga je koštalo gubitka tog dijela igre. Međutim, 20-godišnji Španac je vrlo brzo podigao svoj nivo igre i na kraju slavio poslije dva sata i 25 minuta.

Alkarasa, koji je upisao 46 direktnih poena na ovom meču, u narednom kolu očekuje duel protiv Kanađanina Denisa Šapovalova koji je pobijedio Italijana Matea Arnaldija sa 6:2, 3:6, 6:3, 6:3.

Britanac Kameron Nori je sa 6:1, 6:3, 6:3 slavio protiv Francuza Luke Puja i sada čeka rivala u trećoj rundi, a to će biti ili Italijan Lorenco Muzeti ili Rus Aleksander Ševčenko.

Plasman u treće kolo Rolan Garosa obezbijedio je i ruski teniser Karen Hačanov. On je u tri seta (6:3, 6:4, 6:2) slavio protiv Rumuna Radua Albota. Njegov naredni rival biće Australijanac Tanasi Kokinakis.

Za razliku od Albota, njegova sunarodnica Irina Begu je prošla u treće kolo pošto je pobijedila Italijansku Saru Erani sa ubjedljivih 6:3, 6:0. Begu će se za plasman u osminu finala drugog grend slem turnira u sezoni boriti sa Čehinjom Karolinom Muhovom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније