Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В. [ Beta ]

16. 03. 2023. 10:25 >> 10:25

INDIJAN VELS

Preokret Sakari protiv Kvitove za polufinale Indijan Velsa

Grčka teniserka Marija Sakari plasirala se prošle noći u polufinale turnira u Indijan Velsu pošto je pobijedila Čehinju Petru Kvitovu sa 4:6, 7:5, 6:1.

Do četvrte uzastopne pobijede u Indijan Velsu u tri seta, Sakari je stigla poslije dva sata i 15 minuta.

Kvitova je svoje prvo četvrtfinale Indijan Velsa od 2016. godine počela dobro. Iskoristila je loš prvi servis Sakari u prvom setu (samo 35,7 odsto) i dobila taj dio igre, a potom je brejkom počela i drugi set.

Grkinja se, međutim, vratila u meč. Prvo je izjednačila na 3:3, a potom je brejkom u 12. gemu odvela meč u odlučujući set u kojem je od rezultata 1:1 osvojila pet uzastopnih gemova.

Sakari će se za plasman u polufinale Indijan Velsa boriti sa Beloruskinjom Arinom Sabalenkom koja je u četvrfinalu bila bolja od Amerikanke Koko Gof sa 6:4, 6:0.

Grkinja i Beloruskinja su se do sada sastajale sedam puta, a trenutno Sabalenka vodi sa 4:3.

U preostala dva četvrtfinalna sastaju se Karolina Muhova i Elana Ribakina, odnosno Iga Švjontek i Sorana Kirstea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније