Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

О.З. [ Beta ]

26. 11. 2022. 22:22 >> 22:21

BOLjA OD ITALIJE U POLUFINALU

Teniseri Kanade u finalu Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Kanade plasirala se večeras u finale Dejvis kupa u Malagi, pošto je u polufinalu pobijedila Italiju sa 2:1, u odlučujućem meču dublova.

Finale Kanadi doneli su Feliks Ože-Alijasim i Vašek Pospišil pobjedom protiv Matea Beretinija i Fabija Fonjinija 7:6, 7:5.

U prvom setu oba tima napravila su po jedan brejk i odigran je taj-brejk, koji je Kanada dobila sa 7:2.

Italija je u drugom setu povela sa 2:0, ali je Kanada uspjela da nadoknadi brejk i napravi novi u 11. gemu, koji joj je bio dovoljan za pobedu.

Prije dubla na programu su bili mečevi u singlu. Italija je povela pobjedom Lorenca Sonega protiv Denisa Šapovalova 7:6, 6:7, 6:4. Kanada je izjednačila pošto je Ože-Alijasim pobjedio Lorenca Muzetija 6:3, 6:4.

Kanada će u nedjelju u finalu igrati protiv Australije, koja je sa 2:1 pobijedila Hrvatsku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније