Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В.

28. 09. 2022. 12:25 >> 12:21

ŠVAJCARAC IRONIČAN

Federer: Na kraju sam izgubio sve

Švajcarski teniser Rodžer Federer u razgovoru za Njujork Tajms povodom odlaska u penziju koji se dogodio prošle nedelje, rekao je da je "pomalo ironično", ali da je na samom kraju sve izgubio.

Na Lejver kupu u Londonu Rodžer Federer, osvajač dvadeset grend slam titula, odigrao je svoj posljednji meč. Dogodilo se to u igri parova, a partner mu je bio najveći rival kroz cijelu karijeru Rafael Nadal.

Nadal i Federer su poraženi od američkog para Džek Sock i Frensis Tijafo.

Tim Svijeta je na ovogodišnjem Lejver kupu pobijedio Tim Evrope, za koji je nastupao Federer, sa 13:8.

"Nekako mi čudno izgleda, ali na kraju sam doslovno sve izgubio. Posljednji pojedinačni meč sam izgubio, posljednji meč parova takođe. Izgubila je moja ekipa, izgubio sam glas podržavajući svoje kolege. Izgubio sam na kraju i svoj posao, nekako sam u danu ili dva sve izgubio. Ali, uprkos tome se osjećam ispunjeno, dobro i pozitivno", izjavio je Federer, a prenijela HINA.

Feder je nakon tri operacije desnog koljena u poslednjih godinu i po dana odlučio da završi svoju 25 godina dugu igračku karijeru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније