Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Л.В. [ Beta ]

22. 09. 2022. 20:21 >> 20:20

LEJVER KUP

Đoković: Ovo je momenat koji ću dovjeka pamtiti

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je zahvalan na prilici da bude zajedno sa legendama tenisa na Lejver kupu, kao i da će to "dovijeka pamtiti".

"Zahvalan sam na jedinstvenoj prilici da budem na istom terenu sa mojim najvećim rivalima i legendama ovog sporta. Ovo je momenat koji ću dovijeka pamtiti. Hvala Lejver Kup-u koji je omogućio da se nas četvorica udružimo. Radujem se narednim danima gde ćemo uživati u odličnim tenisu i proslavljanju izvanredne karijere Federera", napisao je Đoković na Instagram nalogu.

Pored sedmog tenisera svijeta za Tim Evrope će na takmičenju u Londonu nastupati Švajcarac Rodžer Federer, Španac Rafael Nadal, britanski igrač Endi Marej, Grk Stefanos Cicipas i drugi igrač svijeta Norvežanin Kasper Rud.

Za Tim Sveta igraće Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, američki igrači Frensis Tijafo, Džek Sok i Tejlor Fric, Australijanac Aleks de Minor i argentinski teniser Dijego Švarcman.

Legendarnom švajcarskom teniseru dubl meč sa Nadalom biće posljednji u karijeri. Njih dvojica će dubl igrati sjutra protiv Soka i Tijafoa.

Program će prvog dana Lejver kupa otvoriti meč u singlu između Ruda i Soka. Lejver kup se završava u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније