Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V. [ Beta ]

11. 08. 2022. 12:40 >> 12:38

NAPAD NA BR. 1

Nadal potvrdio učešće u Sinsinatiju

Španski teniser objavio je danas na svom Instagram nalogu da će se vratiti takmičenju poslije povrede, na turniru u Sinsinatiju koji je na programu sljedeće nedjelje.

"Veoma sam srećan što ponovo igram Sinsinati. Sjutra putujem tamo avionom", napisao je Nadal.

Nakon osvojenog ovogodišnjeg Rolan Garosa, Nadal je morao zbog poverede da preda polufinalni meč na Vimbldonu, i od tada nije učestvovao na turnirima.

Prvobitno je planirano da se takmičenju vrati na turniru u Montrealu, koji je na programu ove nedjelje, ali je povratak na teren odložio za Sinsinati.

"Sve je išlo dobro posljednjih nedjelja. Počeo sam da treniram servis, ali sam poslije treninga osjetio malu nelagodu koja je i danas prisutna", objavio je Nadal pred turnir u Montrealu.

Treći teniser svijeta već duže od godinu dana ima hroničnih problema sa povredama, a na turniru u Sinsinatiju će pokušati da se što bolje spremi za US Open.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније