Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

04. 07. 2022. 22:37   >>  22:34

VIMBLDON

Nadal rutinski do četvrtfinala

Četvrti teniser sveta Španac Rafael Nadal plasirao se večeras u četvrtfinale Vimbldona, pošto je savladao u tri seta Holanđanina Botika Van De Zandšulpa 6:4, 6:2, 7:6.

Nadal je do pobjede nad Holanđaninom, 25. na ATP listi, stigao poslije dva sata i 24 minuta igre.

U prvom setu, Nadal je odlučujući brejk napravio u 10. gemu, da bi do vođstva od 2:0 u setovima stigao brejkovima u drugom i osmom gemu drugog seta.

U trećem setu, viđena su po dva brejka na obije strane, pa je set riješavan u taj brejku, u kom je poslije velike borbe slavio Španac sa 8:6.

Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније