Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V. [ Beta ]

28. 06. 2022. 13:27 >> 13:24

ZBOG KORONE

Beretini se povukao sa Vimbldona

Italijanski teniser Mateo Beretini saopštio je danas da se povlači sa Vimbldona, pošto je pozitivan na korona virus.

"Slomljenog srca moram da najavim povlačenje sa Vimbldona zbog pozitivnog testa na Kovid-19. Imao sam simptome gripa i bio sam u izolaciji posljednjih nekoliko dana. Uprkos tome što simptomi nisu bili ozbiljni, odlučio sam da je važno da uradim još jedan test jutros kako bih zaštitio zdravlje i bezbjednost mojih kolega i svih ostalih koji su uključeni u turnir", napisao je Beretini na svom Instagram nalogu.

On je dodao da je "razočaran, ali da će se vratiti jači".

Beretini, 11. teniser svijeta je prošle godine igrao finale londonskog grend slema, u kojem je poslije četiri seta poražen od Novaka Đokovića.

Italijan je prije Vimbldona uspio da odbrani titulu u londonskom Kvinsu, nakon što je u finalu savladao srpskog igrača Filipa Krajinovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније