Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

27. 06. 2022. 21:49 >> 21:47

ZAVRŠENA SEZONA NA TRAVNATIM POVRŠINAMA

Ćilić pozitivan na koronu, propušta Vimbldon

Najbolji hrvatski teniser Marin Ćilić pozitivan je na koronavirus, pa je morao da otkaže svoj nastup na ovogodišnjem Vimbldonu.

Ćilić se oglasio na društvenim mrežama, i izrazio veliku tugu zbog načina na koji mu je završena sezona na travnatim podlogama.

"Hej, ljudi. Sa žaljenjem mogu podijeliti da sam pozitivan na covid-19. Bio sam u samoizolaciji i nadao se da ću biti spreman, ali nažalost još uvijek se ne osjećam dobro i ne mogu se takmičiti u najboljem izdanju. Srce mi je slomljeno kad vidim da moja sezona na travi završava ovako. Veselim se ponovnom igranju sljedeće godine", naveo je hrvatski teniser.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније