Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

P.R. [ Beta ]

25. 05. 2022. 15:02 >> 15:00

ROLAN GAROS

Sasnovič bolja od Radukanu, slavila i Azarenka

Bjeloruska teniserka Aliksandra Sasnovič plasirala se u treće kolo Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobijedila 12. teniserku svijeta Britanku Emu Radukanu poslije tri seta, 3:6, 6:1, 6:1.

Sasnovič, 47. teniserka svijeta, pobijedila je poslije dva sata i šest minuta.

Radukanu je dobro počela meč, napravila je dva brejka u prvom setu i povela. Sasnovič je poslije toga popravila igru, u naredna dva seta pet puta je oduzela servis Radukanu i poslije prve meč lopte plasirala se u treće kolo.

Sasnovič će igrati protiv 21. nosioca Andželik Kerber iz Njemačke, koja je pobijedila domaću teniserku Elsu Žakemo sa 6:1, 7:6.

Bjeloruska teniserka Viktorija Azarenka pobijedila je u drugom kolu Andreu Petković iz Njemačke sa 6:1, 7:6. Njena protivnica biće Švajcarkinja Džil Tajhman.

Belgijanka Eliz Mertens plasirala se u treće kolo pošto joj je Čehinja Marija Buzukova bez borbe predala meč. Mertens će igrati protiv bolje iz duela Ruskinje Varvare Gračeve i Australijanke Ajle Tomljanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније