Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

P.R.

15. 05. 2022. 18:25 >> 18:38

OKREĆE SE ROLAN GAROSU

Đoković: Ovo je bila savršena nedjelja

Ovo je bila savršena nedjelja, kao i ona prošla u Madridu, iako sam izgubio u polufinalu mislim da sam igrao stvarno odlično i nekako gradio svoju formu i svoju igru, kazao je prvi teniser svijeta Novak Đoković.

Đoković je osvojio titulu na masters turniru u Rimu, pošto je u finalu pobijedio grčkog igrača Stefanosa Cicipasa sa 6:0, 7:6.

"Zaista izvrsno finale, pogotovo u prvom setu za mene. Vjerovatno najbolji prvi set koji sam odigrao ove godine, protiv jako kvalitetnog protivnika. Malo sam se 'stegao' početkom drugog seta i to je on iskoristio. Na ovom nivou par grešaka može da prouzrokuje promjenu rezultata i to se i dogodilo. Većinu drugog seta je bio bolji igrač, uspio sam da pronađem prave udarce na pravo vrijeme i da na kraju u taj-brejku ostanem smireniji za jedan udarac", rekao je Đoković po završetku meča.

Najbolji teniseri svijeta sada se okreću Rolan Garosu, koji počinje naredne nedjelje i traje do 5. juna.

"Ovo je bila savršena nedjelja, kao i ona prošla u Madridu, iako sam izgubio u polufinalu mislim da sam igrao stvarno odlično i nekako gradio svoju formu i svoju igru. Oduvijek sam uživao da igram u Rimu, nadam se da će mi on dati dodatni podstrek za Rolan Garos", zaključio je Đoković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније