Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ B.B. ]

15. 01. 2022. 12:54 >> 12:56

TURNIR U SIDNEJU

Karacev u finalu bolji od Mareja

Ruski teniser Aslan Karacev osvojio je danas titulu na turniru u Sidneju, pošto je u finalu pobijedio Britanca Endija Mareja sa 6:3, 6:3.

Meč između Karaceva i Mareja, 20. i 135. tenisera svijeta, trajao je sat i 32 minuta.

Merej, koji je igrao za prvu titulu od oktobra 2019, pretrpio je brejk u prvom gemu na meču, a potom i u posljednjem za gubitak prvog seta.

Rus je i na početku drugog seta, u drugom gemu, oduzeo servis rivalu, i taj brejk mu je bio dovoljan za pobjedu i treću titulu u karijeri.

U ženskoj konkurenciji u Sidneju, slavila je Paula Badosa iz Španije koja je bila bolja od šampionke Rolan Garosa, Čehinje Barbore Krejčikove sa 6:3, 4:6, 7:6(4).

Poslije dva sata i 22 minuta borbe, Badosa je osvojila svoj treći WTA trofej u karijeri, poslije titula koje je prošle godine osvojila u Beogradu i Indijan Velsu.

Na turniru u Adelejdu je, poslije Medison Kiz, trofej podigao i domaći teniser Tanasi Kokinakis.

On je u finalu pobijedio Francuza Artura Rinderkneša sa 6:7, 7:6, 6:3 poslije dva sata i 38 minuta igre i tako stigao do prve ATP titule u karijeri i to u svom rodnom gradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније