Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, objavila B.B. ]

04. 01. 2019. 16:02   >>  15:34

TURNIR U OKLENDU

Andresku u polufinalu, Venus ispala

Kanadska teniserka Bjanka Andresku plasirala se danas u polufinale turnira u Oklendu na Novom Zelandu, pošto je pobijedila 39. teniserku svijeta, Amerikanku Venus Vilijams poslije tri seta, 6:7, 6:1, 6:3.

Andresku, 152. teniserka svijeta, pobijedila je poslije dva sata i 25 minuta. Ona je na turniru pobijedila dvije nekadašnje prve teniserke svijeta, u drugom kolu Dankinju Karolinu Voznijacki i danas Venus Vilijams.

Ona će u polufonalu igrati protiv bolje iz duela Su Vej Hsej sa Tajvana i Špankinje Sare Soribes Tormo.

U drugom polufinalu igraju branilac titule Julija Gerges iz Njemačke i Viktorija Kuzmova iz Slovačke.

Gerges je u četvrtfinalu spasila meč loptu i pobijedila Kanađanku Eženi Bušar (3:6, 6:3, 7:6), a Kuzmova je bila bolja od Amerikanke Amande Anisimove (6:3, 2:6, 6:4).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније