Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

07. 09. 2024. 12:09 >> 12:09
Čitaj mi:

PRED POČETAK LŠ

Radivojević: Svaki meč će biti težak, idemo korak po korak

Rukometašice Budućnosti sjutra počinju nadmetanje u Ligi šampiona - prvi protivnik u grupi B je Rapid iz Bukurešta i to u gostima.

Osvajanjem trofeja na pripremnom turniru u mađarskom Debrecinu, „plave“ su pokazale da su dostigle visok nivo forme i da spremno dočekuju duele protiv izuzetnih protivnika.

Jedna od iskusnijih igračica u timu, Jelena Radivojević (bivša Despotović) istakla je da nema lakih rivala u grupi i da je svaki meč težak.

"Nosimo lijep osjećaj iz Debracina. Pobijedili smo dvije izuzetno kvalitetne ekipe, tako da jeste da su takmičarske utakmice nešto drugačijeg tipa, ali dobro je vratiti sa dobrim osjećajem i sada naravno čekamo Rapid. Jako je nezahvalno prognozirati sezonu kako će biti jer naša grupa je takva da je to krem evropskog rukometa. Ali isto tako niko nam ne može zabraniti da se borimo i da dajemo sve od sebe i da idemo korak po korak pa da vidimo kako će to izgledati." kazala je Radivojević.

Rapid je sezonu otvorio Kup takmičenjem u Rumuniji gdje je doživio dva poraza, Radivojević ističe da mogu da igraju sa njima.

"Igrali su Kup Rumunije, mislim nisu baš dobro odigrali, tako da ih očekujem u mnogo boljem izdanju, sigurno je to bio alarm za njih. Mislim da će pred svojom publikom pogotovo pokazati najbolje što imaju i što mogu, tako da očekujem težak meč. Radi o kvalitetnim igračima, i oni imaju oscilacija, nekad odigraju dobro, nekad loše, tako da mi ćemo se fokusirati najviše na sebe, da damo naš maksimum pa ćemo vidjeti za koliko je to dobro."

Mlada igračica Budućnosti, Jelena Vukčević, kazala je da očekuje dobru atmosferu i zahtjevnu utakmicu.

"Očekujemo jednu lijepu atmosferu, u kojoj je svakom igraču prelijepo igrati. Prošli put je tako bilo kad smo igrali protiv Rapida, tako da prije svega očekujemo jednu odličnu atmosferu. A onda, naravno, jaku utakmice, jer nam je takva grupa. Mislim da nema nikakvog straha, da prije svega nema nekog pretjeranog pritiska, da smo sve motivisane i da sa nekim dobrim osjećajem sa turnira u Debrecu idemo u Bukurešt da damo sve od sebe." kazala je Vučević i dodala:

"Očekivanja od nove sezone su prije svega jedno sticanje ogromnog iskustva, jedan rast kako kao individualci, tako i kao čitava ekipa i mislim da će nam baš te utakmice dosta značiti. Mi ćemo da se borimo, pa već ćemo vidjeti kako će to izgledati na kraju."

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније