Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ RSCG ]

13. 07. 2024. 18:24 >> 18:23

EVROPSKO PRVENSTVO

Mladi rukometaši izgubili i od Hrvatske

Rukometaši Crne Gore doživjeli su treći poraz na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Sloveniji.

Nakon Sjeverne Makedonije i Austrije, generacija koju predvodi trener Draško Mrvaljević upisala je poraz i od Hrvatske 34:26 u Celju.

Naša reprezentacija je dobro parirala favorizovanom protivniku do sredine drugog poluvremena, u 42. minutu minus je bio samo gol 22:21.

Uslijedila je međutim, serija od sedam vezanih golova Hrvatske za vođstvo 29:21 u 51. minutu i kraj dilema oko pobjednika.

Andrija Radovanović je bio najefikasniji sa osam golova, dok je Đorđe Šljukić postigao pet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније