Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N.R.

14. 04. 2024. 18:38 >> 18:38

SELEKTOR SLOVENIJE

Adžić: Crna Gora je dala maksimum, ponosan sam na svoj tim

Crnogorski stručnjak Dragan Adžić odveo je selekciju Slovenije prvi put na Olimpijske igre - pobjeda protiv Crne Gore u odlučujućem meču 30:26. Iskusni stručnjak kazao je nakon meča da je ponosan na sve djevojke u svom timu, ali je istakao da je Crna Gora dala posljednji atom snage u borbi za Pariz.

"Reprezentacija Crne Gore zaslužuje veliki respekt jer je i u ovom sastavu pružila jak otpor. Veliki potencijal je u ovoj ekipi i sigurno ima materijala za velike rezultate. Sastav Crne Gore je stvarno takav da se izvlači maksimum, ja znam sve te igračice, znam da su dale posljednji atom snage, da je bilo još par igrača bilo bi to mnogo teže za nas, ali je sigurno da Crna Gora ima budućnost".

Za Adžića biće ovo treće Olimpijske igre - ima i jednu medalju, srebro u Londonu sa reprezentacijom Crne Gore.

"Što se tiče Slovenije, moja neka vizija u posljednje tri godine je bila da poslije 16. mjesta 2020. godine možemo da napravimo rezultat. Pokazalo se da ove djevojke vrijede, stvarno sam ponosan na njih. Uradićemo sve što možemo da budemo konkurentni u Parizu. Pred nama je dosta posla, radićemo kako bi ostavili što bolji utisak." zaključio je Adžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније