Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 04. 2024. 12:58 >> 12:58
1
Čitaj mi:

OD IZVJEŠTAČA RTCG

Bošković: Crna Gora može da ispiše istoriju

U Noj-Ulmu, na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, "lavice" prati i Predrag Bošković, u čijem mandatu predsjednika Budućnosti i prvog čovjeka Rukometnog saveza su ostvareni najveći uspjesi - evropsko zlato, olimpijsko srebro i dvije titule u Ligi šampiona.

Bošković, koji je potpredsjednik Evropske rukometne federacije, u Njemačku je stigao samo kao navijač, uz nadu da će "lavice" četvrti put zaredom izboriti olimpijsku vizu.

I, kako sam podsjeća, postati prva ženska selekcija sa prostora bivše države, računajući i SFRJ, koja je to uspjela u rukometu.

"Iz baze koje imamo, ostvarujemo ogromne uspjehe u rukometu. Nadam se da će se to nastaviti na turniru u Ulmu. Bilo bi dobro da se tradicija ne prekida i da Crna Gora četvrti put zaredom igra na olimpijskim igrama, što bi bio svojevrstan rekord, jer niko sa prostora bivše Jugoslavije, pa čak ni SFRJ, u žensko rukometu nije četiri puta nastupala na OI", rekao je Bošković.  

Bošković se u intervjuu podsjetio svojih dana na čelu RSCG i Budućnosti, velikih uspjeha koji su ostvareni, ali i ocijenio kakve su šanse "lavica" u duelima sa Njemačkom i Slovenijom, što možete da pogledate u videu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније