Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

D.B.

11. 04. 2024. 11:12 >> 14:24
Čitaj mi:

olimpijski kvalifikacioni turnir

Pletikosić: Biće izazovno protiv Paragvaja

Naše rukometašice su spremne za olimpijske kvalifikacije, a misli su usmjerene na mečeve sa Njemačkom i Slovenijom.

Ali, prije toga mora da se odradi duel protiv Paragvaja, koji je večeras u 20.15 časova u "Ratiofarmareni" u Noj-Ulmu, uz prenos na RTCG2.

"Naravno da će biti izazovno igrati protiv Paragvaja jer su specifična ekipa, već smo navikli na to. Mislim da treba zadržati fokus na druge dvije utakmice (Njemačka i Slovenija). Naravno dati sve od sebe u ovoj današnjoj utakmici, da zdrave dočekamo naredna dva meča", izjavila je Matea Pletikosić. 

Paragvaj je lakši protivnik na papiru, ali ga ne treba potcijeniti. Fokus nakon današnjeg protivnika treba biti na dvije neugodne reprezentacije. Presudiće trenutak inspiracije.

"Mislim da je sve moguće, presudiće taj krakter, želja i energija za pobjedom. Mislim da imamo to u sebi i da to trebamo pokazati na terenu", poručila je Pletikosić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније