Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

30. 11. 2023. 20:15 >> 20:15
2

SELEKTORKA CRNE GORE

Popović: Fokus bio na odbrani, glavni cilj ispunjen

Selektorka Crne Gore, Bojana Popović zadovoljna je pobjedom na otvaranju Svjetskog prvenstva u rukometu.

Naše igračice su slavile 25:11 u duelu sa Kamerunom.

Posebno je bila zadovljna odbranom svojih izabranica.

"Prosto znamo da je početak uvek težak i da je onako pod nekom tenzijom da se ispituje neke snage i da svi očekamo da letimo, ali prosto je nemoguće to da se desi u tim prvim utakmicama. Ono što je bio naš glavni fokus je, kao što smo pokazali danas, ta odbrana", kazala je Popović.

Glavni cilj je ispunjen to je pobjeda, bez prevelike potrošnje.

"Pokušali smo da izbjegnemo što više tih situacija 6 na 6 jer znamo da su fizički baš teške i da je probiti tu zonu nije baš tako lako. Imaju dobre fizikalije, ali su spore, i više nam je odgovaralo da kroz neke dobre odbrane, kroz te lake golove dođemo do neke prednosti. Da se ne potrošimo puno i da na kraju ostanemo svi zdravi. To je bio glavni cilj i u tome smo uspjeli", kazala je ona.

Popović je pohvalila i golmanke. 

"Bilo je situacija gdje smo padali negdje u odbrani na nekim situacijama, ali Marta je bila na golu u fantastičnom prvom poluvremenu, poslije Maki u drugom i spasla te situacije. Kolektivna pobjeda, sve igračice su učestvovali, svi su imali svoju neku ulogu i to je najbitnije za početak da svi osjete Svjetsko prvenstvo", kazala je ona.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније