Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

29. 11. 2023. 14:34 >> 16:35

KRILO REPREZENTACIJE

Pavićević: Moramo dati maksimum

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igraće sjutra u Helsingborgu sa Kamerunom na startu Svjetskog prvenstva u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj.

Krilo Ivona Pavićević smatra da je Crna Gora samo na "papiru" favorit protiv Kameruna.

"Znamo da ne smijemo da ih potcijenimo, već moramo imati maksimalan pristup od prvog minuta. Igraju dublju zonu, nemaju tipičan sistem u odbrani, tako da moramo da budemo disciplinovane i strpljive u napadu", rekla je Pavićević.

Ona je naglasila da crnogorske rukometašice ne smije da žure, već svaki napad mora da bude pametno izgrađen.

"Ne smiju da nam se dešavaju tehničke greške. Kamerun igra agresivnu odbranu i spremne smo da im odgovorimo na pravi način", rekla je Pavićević.

Komentarišući šanse crnogorske reprezntacije, ona je kazala da idu korak po korak.

"Trenutno razmišljamo samo o Kamerunu i to je jedino što je bilo u fokusu od prvog dana priprema. Grupna faza je prvi korak ka većim ciljevima, tako da znamo da bi bilo dobro da ostvarimo maksimalan učinak u preliminarnoj rundi i u Geteborg odemo sa što većim brojem bodova. Imamo ciljeve, ali ne želimo ništa da obećavamo, već samo to da ćemo da idemo korak po korak i maksimalno u svakom meču", rekla je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније