Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

14. 11. 2023. 12:22 >> 17:20

EHF LŠ

Godeč u idealnom timu, gol Kadović među najljepšim potezima kola

Rukometašice Budućnosti Bemaksa odigrale su nerješeno na gostovanju Brestu (20:20) u sedmom kolu EHF Lige šampiona, i ako trijumfuju protiv istog rivala u Podgorici, otvara im se put za nokaut fazu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Uspjeh "plavo-bijelih" nije prošao ispod radara ni krovnih ljudi Evropske rukometne federacije (EHF) pa je tako pivot Ivana Godeč proglašena za idealnu postavu cijelog kola u Ligi šampiona.

Ona je bila gotovo hirurški precizna sa šest golova iz sedam pokušaja, a nemjerljiv je njen doprinos i u odbrani protiv francuskog tima.

I Nađa Kadović, koja je postigla gol za remi tri sekunde do kraja, našla se na listi najljepših poteza kola.

Njen pogodak koji je donio važan bod, proglašen je za peti najljepši potez kola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније