Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

В.Г.

10. 09. 2023. 15:25 >> 15:34

EHF LIGA ŠAMPIONA

Budućnost Bemax poražena od Bitighajma na startu Lige šampiona

Rukometašice Budućnost Bemaxa poražene su od Bitighajma 27:22 u utakmici prvog kola grupe A EHF Lige šampiona.

Izabranice Bojane Popović dobro su ušle u utakmicu i vodile većim dijelom prvog poluvremena. U 20. minutu imale su i četiri gola prednosti (8:4), ali je njemački predstavnik serijom 6:1 došao do preokreta (10:9) u 26, minutu i sa golom prednosti otišao na odmor (11:10).

Gostujuća ekipa je sa dobrom igrom nastavila i u drugom poluvremenu, postigla tri vezana gola, a u više navrata su imale i po pet golova prednosti, pa se ishod ovoga meča mogao zaključiti i prije samog kraja.

Najefikasnija u ekipi Budućnost Bemaxa bila je Milena Raičević sa pet golova. Po tri su postigle Anastasija Marsenić, Ivana Godec, Jelena Vukčević i Kalidiatu Niakate, a Ivona Pavićević dva.

U redovima  Bitighajma istakla se Karolina Gudlac-Gloc sa sedam pogodaka, pet je postigla Dorotija Faluvegi.

"Plave" će u narednom kolu gostovati danskom Odenzeu (16.9), a Bitighajm će dočekati ekipu Bukurešta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније