Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Г.Р.

29. 05. 2023. 09:40 >> 10:49

PRODUŽILI UGOVORE

Bakić i Melić ostaju u Hrvatskoj

Crnogorski rukometaši, Aleksandar Bakić i Fahrudin Melić, produžili su saradnju sa vicešampionom Hrvatske i četvrtfinalistom lige Evrope, ekipom Nexe.

Reprezentativac Bakić, koji je u Našice stigao 2020. godine, potpisao je novi dvogodišnji ugovor, Melić će u dresu popularnih gromova odigrati još narednu sezonu.

Nexe je 15 puta uzastopno vicešampion Hrvatske, neprikosnoveni Zagreb ponovo je osvojio titulu, a tridesetdevetogodišnji Melić je u dva meča sa Zagrepčanima u doigravanju za prvaka postigao čak 15 golova.

Naredne sezone Nexe će imati još jači tim- hrvatski reprezentativac, Manuel Štrlek, biće konkurent dvadesetdvogodišnjem Bakiću na poziciji lijevog krila, a nakon deset sezona u Magdeburgu, sa kojim je prošle godine bio prvak svijeta i Njemačke, slovenački internacionalac Marko Bezjak, preuzeće ulogu organizatora igre.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније