Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

С.В. [ ŽRK Budućnost ]

18. 03. 2023. 10:11 >> 10:10

FTC FAVORIT

Popović: Ispunile smo cilj, sanjamo da napravimo korak više

Budućnost Bemax respektuje FTC, ali mora da odigra hrabro i odlučno, poštujući sebe i uz maksimalan pristup od prvog minuta, kazala je trener Bojana Popović uoči prvog meča osmine finala EHF Lige šampiona protiv mađarskog predstavnika, koji se igra danas u 16 sati u Sportskom centru "Morača“.

Popović je istakla da „plave“ imaju iskustvo od prije dvije sezone kada su eliminisale upravo FTC i izborile prolaz među osam najboljih timova u Evropi, uz uvjerenje da će energija njenih izabranica biti na visokom nivou.

"Iskustvo koje imamo iz dvomeča osmine finala Lige šampiona protiv FTC-a od prije dvije sezone, daje nam za pravo da možemo da razmišljamo pozitivno, iako je to potpuno novi sastav i djevojke koje su stasavale kroz ove dvije godine. Došao je momenat koji smo čekale od početka sezone, kada smo najavile da nam je cilj osmina finala. Ekipa se gradila tokom sezone i došla do situacije da sada ima želju i sanja da napravi korak više. Sigurna sam da će borba i energija biti na visokom nivou, bez toga ne postoji, a sve taktičke stvari će doći ukoliko prethodno navedeno, bude na praovm nivou", kazala je Popović.

U sastavu FTC-a su uglavnom mađarske reprezentativke, a tu su i dvije bivše igračice Budućnosti – Dragana Cvijić i Andrea Lekić.

"FTC je na početku sezone najavljivao velike ambicije i želju da se plasira na finalni turnir, ostaje da se vidi da li će uspjeti u tome. Iskreno vjerujem da imamo šansu kao i prije dvije godine, iako mađarski tim u sastavu ima dosta iskusnih igračica koje znaju kako se igraju ovakvi mečevi, dok mi nemamo mnogo takvih igračica. Ulaz će biti besplatan i vjerujem će tribine biti popunjenije nego inače, što bi nam bio vjetar u leđa da dođemo do rezultata koji želimo", kazala je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније