Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Н.Р.

07. 03. 2023. 13:38 >> 13:41
1

KVALIFIKACIJE ZA EP

Radović: Znači mi kapitenska traka, Slovenija ozbiljan protivnik

Najbolji crnogorski rukometaši u četvrtak će igrati sa Slovenijom u kvalifikacijama za Evropsko prventvo. Na klupi reprezentacije će debitovati novi selektor Vlado Šola. Igrači su izabrali i novog kapitena, to je Mirko Radović.

"Osjećam veliku radost i ponosan sam što su me izabrali moji saigrači, to će biti dodatna odgovornost, ali se ipak tome radujem, mogu da kažem da ću biti prvi među jednakima. Sanjao sam da budem u reprezetaciji i kad sam taj san doživio mislio sam da je to to, a ovo je sad kao šlag na torti i stvarno sam presrećan zbog toga" kazao je Radović.

Meč sa Slovenijom dolazi mjesec ipo nakoh posljednjeg meča na Svjetskom prvenstvu, upravo sa Slovencima.

"Nismo imali mnogo vremena za pripreme nakon Svjetskog prvenstva, ali daćemo sve od sebe da se u ovom kratkom periodu što bolje pripremimo.Očekujemo punu "Moraču" i radujemo se tome da igramo na domaćem terenu, svi znaju kako igramo kući" istakao je Radović.

Slovenija je, kaže, ozbiljan protivnik.

"Skoro smo igrali sa njima na Svjetskom prvenstvu, o njima znamo dosta, kao i oni nama, neće tu biti mnogo tajni. Mogu da kažem da je to odlično vođena reprezentacija, imaju vrhunske individualce, njihova najveća snaga je to što znaju da igraju zajedno, u napadu su strpljivi, znaju da igraju jedan na jedan, kolektivna igra im je na vrhunskom nivou, svakako jedna reprezentacija koja je u usponu. Očekujem jedan pravi spektakl" zaključio je Radović.

Meč Crna Gora - Slovenija u dvorani "Morača" je u četvrtak u 18 sati.Tri dana kasnije je okršaj istih rivala u Sloveniji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније