Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.К. [ ŽRK Budućnost ]

19. 01. 2023. 12:45 >> 12:42
2

"PLAVE" PROTIV LOKOMOTIVE

Vukčević: Favoriti po prvi put, želimo dva boda

Lokomotiva će biti motivisana u Podgorici, njihove igračice bile su agresivne u prvom međusobnom duelu, a tako će biti i u subotnjem duelu, ali Budućnost Bemax je prvi put ove sezone favorit pred svojim navijačima i želi dva boda, izjavila Jelena Vukčević uoči duela protiv hrvatskog predstavnika u 12. kolu EHF Lige šampiona.

"Plave“ će u subotu (16 sati) odigrati prvi meč pred svojim navijačima u 2023. godini.

 Poslije dva vezana gostovanja i poraza od Rapida iz Bukurešta i Meca, biće to prilika da izabranice Bojane Popović protiv hrvatskog predstavnika ostvare drugu pobjedu u međusobnim duelima, a peti trijumf u elitnom takmičenju ove sezone.

 Lokomotiva je u dosadašnjem dijelu takmičenja upisala remi i 10 poraza, pa se nalazi na posljednjem mjestu grupe B.

"Lokomotiva će sigurno biti motivisana. Prošlog puta sve igračice bile su agresivne, neće faliti toga ni ovog puta. Imamo dosta motiva, posebno jer igramo kod kuće, a svaka od nas se uželjela nastupa u ,,Bemax areni”. Probaćemo da smanjimo greške, posebno iz utakmica sa Rapidom i Mecom. Analiziramo protivnike, naporno treniramo i trudimo se da ispravljamo greške. Nadam se dobroj partiji. Prvi put smo favoriti kod kuće, ima pritiska, ali je i privilegija što smo u takvoj ulozi, daćemo sve do sebe, energija će biti na zavidnom nivou, podrška između nas neće faliti, a to nam može donijeto dobar rezultat. Nadam se da ćemo ih nadmudriti na terenu", izjavila je Jelena Vukčević.

Prvi međusobni duel koji je odigran 24. septembra u Zagrebu pripao je našem timu – 25:24.

 "Nadam se da ćemo pokazati najbolju partiju, neće biti lako, ali borićemo se za pobjedu. Imamo još mnogo toga da pokažemo. Sigurna sam da ćemo na teren izaći sa dobrom energijom. Pokušaćemo da smanjimo greške na minimum i takva igra može nam donijeti bodove", izjavila je Mari Plamenova Tomova. 

Ulaznice po cijeni od tri eura, biće u prodaji na šalterima „Bemax arene“ u petak i subotu od 10 do 16 sati.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније