Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Л.В.

21. 09. 2022. 15:43 >> 15:40
2

RSCG

Jednoglasno usvojen izvještaj o radu UO Rukometnog saveza CG

Redovna sjednica Skupštine Rukometnog saveza Crne Gore održana je u kongresnoj sali Kuće fudbala na Starom aerodromu.

Sjednici kojom je predsjedavala Zorica Kovačević, prisustvovao je 21 od 34 delegata, a na dnevnom redu bilo je šest tačaka.

Jednoglasno je usvojen izvještaj o radu Upravnog odbora u periodu između dvije sjednice Skupštine, koji je članovima Skupštine prezentovao predsjednik Petar Kapisoda, koji se u svom izlaganju osvrnuo na ostvarenja u periodu od oktobra prošle godine, kada je održana prethodna sjednica Skupštine.

Članovi Skupštine su jednoglasno usvojili i Završni račun i Izvještaj revizorske kuće o finansijskom poslovanju Saveza za 2021. godine. Revizor je pozitivno ocijenio finansijsko poslovanje Saveza, bez ijedne primjedbe na ključne tačke u finansijskom poslovanju, što je kao i izvještaj o radu predsjednika, pozdravljeno od strane svih članova Skupštine.

Na sjednici je odata počast rukometnim stručnjacima i radnicima koji su preminuli u proteklom periodu, a koji su dali nesebičan doprinos razvoju rukometa u našoj državi.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније