Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V. [ MINA ]

09. 08. 2022. 20:56 >> 20:53

PRIPREMAN MEČ

Pobjeda Budućnost Bemaksa protiv Krima

Rukometašice Budućnosti Bemaksa pobijedile su večeras u Podgorici, u pripremnom meču, ljubljanski Krim 23:21.

To je prva provjera podgoričkom timu nakon 20 dana priprema za Ligu šampiona.

Najefikasnije u pobjedničkom timu bile su Milena Raičević i Matea Pletikosić sa po šest golova, dok je Ivona Pavićević tri puta zatresla mrežu protivnika.

Po dva puta u listu strijelaca upisale su se Adrijana Kardoso de Kastro, Ivana Godeč i Nina Bulatović, a po jednom Nađa Kadović i Nataša Ćorović.

Istakla se na golu Armel Atingre sa 18 odbrana.

Budućnost će 20. avgusta igrati sa prvakom Srbije - Železničarom iz Inđije, a dan kasnije putuju u Ljubljanu, na “uzvratnu posjetu” timu Dragana Adžića.

Za 26. i 27. avgust planiran je nastup na Memorijalnom turniru Josip-Bepo Samardžija u Koprivnici, a 10. septembra zakazan je prvi meč u Ligi šampiona protiv Kastamonua u Turskoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније