Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ RSCG ]

06. 11. 2021. 17:21 >> 17:22

SAVLADANA ZELENORTSKA OSTRVA

Rukometaši pobjedom završili turnir u Tunisu

Dvije pobjede i poraz – to je učinak naše reprezentacije na turniru u Tunisu koji se održava u sklopu EHF sedmice. U posljednjem meču, izabranici selektora Zorana Roganovića savladali su Zelenortska Ostrva 30:29 (13:15), čime su na najbolji način zaokružili nastup na turniru koji je odlična provjera za Evropsko prvenstvo koje se održava u januaru naredne godine.

Prethodno su naši momci savladali Švajcarsku (35:31) i doživjeli poraz od domaćina Tunisa (30:28).

Duel protiv Zelenortskih Ostrva koje sa klupe predvodi bivši selektor našeg državnog tima Ljubomir Obradović, odlučen je u uzbudljivoj završnici. Protivnik je dva minuta prije kraja vodio 29:28, izjednačenje je iz sedmerca donio Miloš Vujović, a gol za pobjedu postigao Radojica Čepić u posljednjim trenucima.

Selekcija koja je nastupila na posljednjem Svjetskom prvenstvu u januaru ove godine, imala je devetarac po isteku vremena, ali je lopta završila na stativi gola Nebojše Simića.

Miloš Vujović je ponovo bio sjajan i postigao je 13 golova, dok su Luka Vujović i Branko Vujović po četiri puta zatresli protivničku mrežu.

Miloš Božović je postigao tri, a Mirko Radović i Radojica Čepić po dva pogotka. U strijelce su se još upisali Filip Vujović i Nebojša Simović.

Srednji bek Stevan Vujović dobio je poštedu stručnog štaba u posljednjem meču na turniru.

Među stativama priliku su dobili Nebojša Simić i Nikola Matović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније