Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

06. 10. 2021. 21:05 >> 21:05

REAGOVANJE

Sutjeska: Tendenciozno saopštenje RSCG

Rukometni klub Sutjeska nazvao je tendencioznim saopštenje Skupštine RSCG, povodom događaja na meču protiv Budućnosti u prvom kolu domaćeg šampionata.

Iz RSCG je ranije danas saopšteno da je predstavnik Budućnosti upoznao članove Skupštine da su "igrači, stručni štab i uprava kluba iz Podgorice napadnuti od strane navijača domaćeg tima".

Skupština je osudila sve pokušaje stvaranja nepotrebnih tenzija i uplitanja političkih ili drugih tema, kojima nema mjesta u sportu.

"Tendenciozno saopštenje Skupštine RSCG u kome se pominju tenzije i uplitanje politike u sport nakon utakmice u Nikšiću između Sutjeske i Budućnosti sve je osim dobronamjerno. Navijači Sutjeske, usljed mjera u cilju suzbijanja pandemije covid 19 ne dolaze organizovano na utakmice pa se tako vinovnici ovog događaja ne mogu nazvati našim navijačima. Nadalje, uprava kluba iz Podgorice je sve vrijeme dijelila istu tribinu sa blizu 100 gledalaca iz Nikšića i nije doživjela niti jednu neprijatnost", navodi se u saopštenju Sutjeske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније