Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

[ Objavila: J.B.Č. ]

28. 08. 2018. 11:17 >> 10:59
4

STUDENTKINJA UCG

Ana Milačić najbolja rukometašica Grčke

Apsolvent Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore i rukometašica grčkog rukometnog kluba "AEK" Ana Milačić proglašena je za najbolju rukometašicu proteklog šampionata u Grčkoj. Priznanje koje je zaslužila igrajući za prvaka Grčke, uručeno joj je sinoć u Atini.

U izboru trenera i kapitena svih rukometnih klubova koji se takmiče u prvoj rukometnoj ligi Grčke, nagrada je izglasana jednoglasno.

"Ovo je za mene veliki podsticaj pred početak novog šampionata u kojem su nam ambicije ponovo šampionske", rekla je Milačić za sajt Univerziteta Crne Gore, pozdravljajući sve kolege i profesore sa fakulteta u Nikšiću, kao i crnogorske sportiste u zemlji i inostranstvu, sa željom da svi imaju uspješne predstojeće sezone.

Rukometašica Ana Milačić je apsolvent na Studijskom programu za sportske trenere za rukomet Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore.

"Sa grčkim klubom AEK osvojila je titulu prvaka Grčke i Kupa Grčke. Milačić je prošla sve selekcije rukometnog kluba 'Budućnost' i sve mlađe selekcije Crne Gore. Prije grčkog kluba, igrala je u Srbiji, Makedoniji i Hrvatskoj. Dobitnica je i prošlogodišnjeg priznanja koje u cilju promocije crnogorskog sporta dodjeljuje Crnogorski naučni časopis 'Montenegrin Journal of Sports Science and Medicine'", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније