Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Objavio: P.R.

24. 10. 2016. 12:13 >> 11:51

PRVA LIGA

Partizan 1949 savladao Mojkovac

Rukometaši tivatskog kluba Partizan 1949 savladali su sinoć na svom terenu Mojkovac 23:19 na otvaranju Prve lige.

U napetoj utakmici Partizan je pokazao da je ipak spremnija ekipa i odnio pobjedu.

Najzaslužniji za pobjedu domaćina su bili Đorđo Peruničić sa svojih 7 pogodata, kao i golman Marko Vrdoljak, koji je zavidno čuvao svoju mrežu i imao par ključnih odbrana prilikom lomljena rezultata.

Domaćini su teže došli do pobjede usljed pojačanja RK Mojkovca sa igračima Berana koji su odustali od lige, tako da se očekuje još jači otpor Mojkovčana u nastavku lige.

"Veoma nam je važno što smo ligu otpočeli sa pobjedom, iako teže nego što smo očekivali. Momci su odigrali ozbiljno do kraja i osigurali dobar start sezone. Od velikog je značaja bilo i to što smo na tribinama imali oko 500 gladalaca, što nam čini jako sretnima i ponosnima, jer rukomet konačno dobija na značaju", rekao je šef stručnog štaba i trener ekipe, Dejan Stjepčević.

Prva utakmica lige je bila humanitarnog karaktera i klub je sakupio 400 eura koje će donirati za pomoć Ivi Bijelić, čime se RK Partizan pridružio akciji "Srcem za Ivu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније