Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

L.V.

07. 08. 2024. 13:50 >> 16:47
Čitaj mi:

KOŠARKAŠI SAD-a

Tejtum i Adebajo za RTCG: Biće sjajan meč sa Srbijom, najteži do sada

Košarkaši SAD i Srbije odigrali su dva meča u kratkom perioud, uoči polufinala Olimpijskkog turnira u Parizu, i oba puta su ubjdeljivo slavili momci koje s klupe predvodi Stiv Ker.

U prijeteljskom meču uoči samih Igara, SAD su slavile 105:79, dok su u Parizu u okviru grupne faze dobili meč 110:84, dakle oba puta sa 26 poena razlike.

U razgovoru za RTCG, nakon očekivane pobjede nad Brazilom u četvrtdfinalu Džejson Tejtum je kazao da će ovaj meč biti teži nego prethodna dva.

"Sada je na ispadanje, pravila su drugačija, trajanje je kraće, jednostavno je drugačije. Sa Srbijom smo igrali već dva puta, a mislim da će ovo da bude najteži meč do sada", kazao je šampion NBA lige sa Bostonom.

Bem Adebajo, all star centar Majamija je dodao da očekuje sjajan meč, a da njegovoj ekipi nije bitna rezultatska razlika koliko sama igra i dobra košarka.

"Biće to sjajan meč, već smo igrali sa njima i znamo šta mogu da pokažu. Moramo da izađemo sa pravim fokusom i trebalo bi da bude u redu. Mi samo želimo da igramo dobru košarku. Ne razmišljamo o razlici, o tome koliko ćemo poena da postignemo, najvažnije je da dobijemo utakmice", kazao je Adebajo.

Meč SAD-Srbija na programu je u petak od 21 čas. Interesantan podatak je da najjeftinija karta za utakmicu iznosi 900 eura.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније