Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Individualni sportovi

N. N.

08. 08. 2024. 10:57 >> 10:57
Čitaj mi:

SKANDAL U PARIZU

Australijski hokejaš uhvaćen u kupovini kokaina

Australijski hokejaš Tom Kreg izbačen je iz tima koji nastupa na Olimpijskim igrama u Parizu, jer je uhvaćen kako kupuje kokain!

Kreg je priveden u policiju, a nakon puštanja se obratio javnosti i izvinio šta je uradio.

"Napravio sam stravičnu grešku i preuzimam punu odgovornost za svoje postupke, koji su samo moji i ni na kakav način ne predstavljaju moju porodicu, saigrače, prijatelje, sport kojim se bavim ili australijski olimpijski tim. Sve sam vas osramotio i iskreno mi je žao zbog toga", poručio je hokejaš na travi.

U izvještaju policije navodi se da je policijski činovnik u noći između 6. i 7. avgusta prisustvovao transakciji kokaina između prodavca rođenog decembra 2006. godine i kupca rođenog septembra 1995, koji je rekao da je član reprezentacije Australije u hokeju na travi.

Slučaj je predat policijskom odjeljenju zaduženom za narkotike, a Tom Kreg ne mora da brine da će biti izbačen sa Olimpijskih igara, pošto je njegova selekcija već eliminisana u četvrtfinalu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније