Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Individualni sportovi

N. N.

02. 08. 2024. 21:01 >> 21:17
Čitaj mi:

NA KORAK OD CILJA

Đoković zakazao finale sa Alkarasom

Drugi put u karijeri Novak Đoković će osvojiti olimpijsku medalju, samo se ostaje da vidi kojeg sjaja, nakon što je u polufinalu izbacio Lorenca Muzetija (6:4, 6:2).

Srpski as je pokazao da je prevazišao fizičke probleme koje je imao u četvrtfinalu sa Stefanosom Cicipasom i zakazao veliko finale sa Karlosom Alkarasom.

Najbolji teniser svih vremena je do sada osvojio samo bronzu u Pekingu 2008. godine i zbog toga je olimpijsko zlato postavio kao glavni cilj pred početak sezone.

U 1. setu duela sa Muzetijem je spasao prvu brejk loptu u 3. gemu, potom u 4. propustio četiri, ali je po ko zna koji put pokazao koliko je psihički moćan i u 10. gemu od 40:0 za rivala vezao pet poena za vođstvo 1:0.

Italijan je bolje počeo 2. set, poveo 2:0, ali je Nole potom podigao nivo igre i sa šest uzastopnih gemova ušao u finale.

Tamo ga čeka Alkaras, koji je bio još ubjedljiviji protiv Feliksa Ože-Alijasima - 6:1, 6:1.

Đoković će imati veliki motiv da se osveti za veoma ubjedljiv poraz u finalu Vimbldona i pokušati da reprizira meč za titulu na Rolan garosu prošle godine, kada je slavio 3:1.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније