Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

OSCG

15. 10. 2024. 17:07 >> 17:07
Čitaj mi:

u Mediteranskom sportskom centru

Budva protiv Valepe za nastavak takmičenja u CEV kupu

Odbojkaši Budve dočekaće finsku Valepu u revanšu CEV kupa. Meč je sjutra u Mediteranskom sportskom centru od 18 sati.

U prvom susretu, odigranom u Finskoj, Budvani su pretrpjeli poraz rezultatom 3:0, iako su pružili otpor samo u prvom setu. Oslabljeni za Vojina Ćaćića, svjesni su da moraju ostvariti pobjedu bez ispuštenog više od jednog seta kako bi izborili “zlatni set” koji bi odlučio pobjednika ovog dvomeča.

“Moramo priznati da na gostovanju nismo pokazali gotovo ništa od onoga što možemo. Naša igra nije bila na nivou, i svjesni smo da moramo popraviti cjelokupnu sliku igre. Imali smo problema sa nekoliko manjih povreda i virusima, što nas je donekle usporilo, ali vjerujem da ćemo u Budvi prikazati mnogo bolju igru. Spremni smo i motivisani da pred našom publikom pružimo maksimum”, kazao je pred utakmicu srednji bloker Luka Babić.

Ova utakmica je odlučujuća za Budvane, ukoliko uspiju da prođu dalje, u šesnaestini finala CEV kupa očekuje ih dvomeč protiv turske Ziratbanke. U suprotnom, njihova evropska priča za ovu sezonu biće završena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније