Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V. [ Kik boks savez ]

29. 09. 2024. 16:19 >> 16:18

KIK BOKS

Klikovac pobjednik Svjetskog kupa u Taškentu

Crnogorski kik-bokser, Lazar Klikovac, pobjednik je Svjetskog kupa u Taškentu.

Klikovac je finalu discipline K1, kategorije do 81 kilogram, savladao Rahmatjona Hodžajeva iz Uzbekistana. Prethodno je u polufinalu bio bolji od Simika Bazilova iz Kirgistana, dok je na startu eliminisao domaćeg borca Amira Ahmedova.

Naša reprezentacija nastup je završila sa tri medalje. Pored zlata, bronze su osvojili Nemanja Mandić i Viktor Borozan.

Mandić (lou lik, -75 kg) je nakon pobjede protiv Anila Kohara iz Pakistana, u borbi za finale zbog povrede izubio od Izraelca Loaia Sakasa. Borozan (lou kik, -67 kg) je ostvario dvije pobjede protiv predstavnika Uzbekistana, Sardora Mulađonova i Abrora Akbarova, dok je u polufinalu poražen od domaćeg borca Sajidolimjona Hasanova.

Nemamja Čađenović (lou kik, -71 kg) ovog puta zaustavljen je u četvrtfinalu od Kirgistanca Abrora Hakimova.

Svjetski kup u Taškentu okupio je oko 2500 takmičara iz 40 zemalja. Našu seniorsku reprezentaciju početkom novembra očekuje Evropsko prvenstvo u Atini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније