Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

24. 09. 2024. 08:57 >> 08:57

BALKAN OPEN, PITEŠTI - RUMUNIJA

Crna Gora osvojila 30 medalja na Balkan openu

Crnogorska džiu-džicu reprezentacija osvojila je četrvto mjesto u generalnom plasmanu na 19. Otvorenom šampionatu Balkana u rumunskom Piteštiju.

Reprezentacija predvođena selektorom Nikolom Prodanovićem, trenerima Dejanom Vukčevićem, Mirjanom Martinović, Srđanom Stojanovićem i Stefanom Vukotićem, uzela je čak 30 odličja od čega 16 zlata, 6 srebrnih i 8 bronzanih medalja.

Ispred Crne Gore bili su samo domaćin Rumunija kao i Grčka i Ukrajina.

"Još jedan važan test za sve takmičare na openu koji je donio mnogo jakih mečeva sa izuzetno kvalitetnim protivnicima.Veliki broj zlatnih medalja samo su dokaz da su svi takmičari ozbiljno radili u svojim klubovima a ništa manje vrijedan rezultat jesu sva odličja preostalih reprezentativaca. Crna Gora sada već tradicionalno, u ovom sportu ima rezultate za ponos i svaki respekt, i nadam se da će to biti slučaj i u budućnosti. Zahvalio bih se i svim trenerima koji su bili sa nama i dali svoj veliki doprinos da se dođe do ovih rezultata", rekao je selektor Prodanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније