Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

27. 05. 2024. 09:24 >> 09:24
Čitaj mi:

seniorsko prvenstvo Evrope

Prodanović: Arso je najbolji kada se najviše očekuje od njega

Crnogorska džiu džicu reprezentacija imala je zapažen učinak na seniorskom prvenstvu Evrope u njemačkom Gelzenkirhenu.

Ekspedicija se vratila sa naslovom evropskog prvaka , zlatnu medalju osvojio je Arso Milić u kategoriji do 94 kilograma.

U kategoriji +94 kg do bronze je stigla Mladena Bojanovića da bi čak četiri odličja pripala Stefanu Vukotiću i to u paru sa Filipom Pešičem (show men) srebro, a potom i sa Lidijom Caković bronze u classic mix i show open, kao i srebro u show mix-u.

Posljednjeg dana takmičenja stigla je bronza ekipno, a  Crnu Goru predstavljali su Mirjana Martinović, Anđela Vukčević, Nataša Jetić, Arso Milić, Miloš Miličković, Krsto Radulović, Aleksa Radulović, Savo Jaredić i Mladen Jokmanović. U meču za medalju savladana je selekcija Danske sa 3:2.

“Svakako da je ova bronza u ekipnoj konkurenciji pravi pečat na sve ono što smo prošli tokom takmičenja. Zahvalio bih se svim reprezentativcima koji su bili sa nama, dali svoj maksimum, i bili veliki i u pobjedi i u porazima. Za Arsa neću trošiti riječi, već sam više puta rekao da je najbolji kada se to najviše očekuje od njega. Naša reprezentacija uvijek se vraćala sa medaljama i trudićemo se da se takav niz nastavi već na sljedećem velikom takmičenju” riječi su selektora Nikole Prodanovića.

“Posebno bih se zahvalio trenerima Dejanu Vukčeviću i Mladenu Jokmanoviću, kao i rukovodstvu saveza na podršci i radu, jer bez njihove važne uloge ovi uspjesi ne bi bili mogući”, dodao je Prodanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније