Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

29. 08. 2024. 13:23 >> 13:29
Čitaj mi:

odbojka

Ćulafić pojačanje Budve, Radević se vratio u Mornar

Nekadašnji dugugodišnji korektor reprezentacije Crne Gore, Miloš Ćulafić (38) vratio se u Budvu, dok je član seniorske reprezentacije Crne Gore, Stefan Radević (24) potpisao ugovor sa ekipom Mornara.

Ćulafić će treći put u dosadašnjem dijelu bogate karijere igrati u Budvi, u kojoj je bio tokom sezona 2008/09 i 2013/14, a u redove šampiona Crne Gore stiže iz rumunske Krajove, u kojoj je imao sjajnu sezonu.

“Veoma sam zadovoljan i srećan što smo našli zajednički jezik, postigli dogovor i što ću biti u Budvi. Naravno, uvijek imam motiv za Ligu šampiona. Nadam se da ću doprinijeti svojim kvalitetom i prije svega iskustvom. Čeka nas solidan protivnik u prvom kolu, ali mislim da možemo napraviti dobar rezultat protiv Mladosti”, kazao je za klupske društvene mreže iskusni Ćulafić.

Ćulafić je u Crnoj Gori igrao još za Budućnost i izgradio bogatu internacionalnu karijeru tokom koje je još igrao u Južnoj Koreji, Francuskoj, Argentini, Rusiji, Kataru, Ukrajini, Turskoj, Iranu, Italiji, Švajcarskoj, Grčkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Saudijskoj Arabiji.

Prije Ćulafića u tim Miljana Boškovića stigao je i bosanskohercegovački srednji bloker Stefan Janković, nekadašnji igrač Partizana, kao i mladi primač servisa Budućnosti Vuk Stanojević, dok su Budvu napustili Aleksandar Minić, Matija Ćinćur i Benjamin Hadžisalihović, a Ivan Ječmenica je završio igračku karijeru.

Stefan Radević je takođe povratnik u bivši klub, pošto je tokom sezone 2020/21 bio član barskog tima u koji se vraća nakon tri sezone provedene u ekipi Budućnosti, sa kojom je u sve tri sezone bio viceprvak Crne Gore.

Osim za Mornar i Budućnost 24-godišnji primač servisa je igrao i Bar volej, Dunav volej, Jedinstvo iz Bijelog Polja i Bečej. Bio je jedan od najvažnijih igrača Budućnost voleja u prošloj sezoni, a u seniorskoj reprezentaciji imao je ulogu drugog libera na kvalifikacionim utakmicama za Evropsko prvenstvo sa Norveškom i Češkom.

Radević je drugo zvučno ime koje je stiglo u redove Mornara za novu sezonu, pošto je ranije sa ekipom iz Topolice ugovor potpisao mladi reprezentativac Crne Gore, Lazar Cimbaljević, bivši igrač Galeba i Jedinstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније