Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V. [ Beta ]

26. 06. 2024. 16:55 >> 16:55
Čitaj mi:

NAKON TRIJUMFA NA ĐIRU

Pogačar spreman za Tur de Frans

Slovenački biciklista Tadej Pogačar izjavio je danas tri dana prije početka trke Tur de Frans (Tour de France) da se nikada nije tako dobro osjećao na biciklu i da mu je cilj pobjeda, poslije nedavnog trijumfa u trci Điro d'Italija.

"Osjećam se kao da sam napravio korak napred od Đira i moja forma je čak i bolja nego što sam očekivao. Malo sam testirao noge i, da budem iskren, nikada se nisam osjećao bolje na biciklu", rekao je Pogačar.

Biciklista je dva puta pobjednik Tur de Fransa 2020. i 2021. godine, a posljednje dvije godine je bio drugi, iza Danca Jonasa Vingegarda.

Pogačar koji ima 25 godina, želi da postane prvi biviklista od Marka Pantanija koji je iste godine osvojio trku u Italiji i Francuskoj.

Tur de Frans ove godine počinje 29. juna, prvi put start će biti u Italiji, dok će finiš, tri nedjelje kasnije, biti u Nici, a ne u Parizu, zbog održavanja Olimpijskih igara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније