Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

17. 06. 2024. 12:25 >> 18:04
1
Čitaj mi:

POZIVNICA ZA NAŠU BOKSERKU

Ispravljena nepravda: Bojana Gojković ide na Olimpijske igre

Crnogorska bokserka Bojana Gojković biće dio našeg olimpijskog tima na Igrama u Parizu.

Sjajna i talentovana Budvanka je dobila mjesto na OI nako što je Tripartitna komisija u saradnji sa bokserskom jedinicom Pariz 2024 obavjestila Crnogorski olimpijski komitet da je Bojana dobila mjesto u svojoj kategoriji do 54 kg.

Gojkovićeva je bila učesnica Olimpijskog kvalifikacionog turnira na Tajlandu gdje je po opštem mišljenju bila bolja od Hsiao Ven Huang, ali su sudije ipak dodijelile pobjedu bokserki iz Kineskog Tajpeja, vlasnici bronzane medalje sa Igara u Tokiju 2020. godine.

Zlatna dama crnogorskog boksa ima do sada dvije titule prvakinje Evrope na juniorskim šampionatima Evrope, kao i dvije na Evropskom prvenstvu za mlade.

Šest puta zaredom proglašavana je za najbolju mladu sportistkinju u izboru COK-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније