Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

26. 05. 2024. 16:42 >> 16:46
Čitaj mi:

FORMULA 1

Udes u Monte Karlu: Kraj trke za Peresa, Magnusena i Hulkeberga

Vozač Red Bula Serhio "Čeko" Peres završio je trku za Veliku nagradu Monaka, nakon što se pri početku trke u Monte Karlu sudario sa dva vozača Hasa - Kevinom Magnusenom i Nikom Hulkebergom.

Time je meksički vozač zaokružio loš vikend u Monte Karlu, budući da je imao očajne kvafikacije zbog čega je i završio skoro na samom začelju kada su pol-pozicije u pitanju.

Magnusen je možda i najveći krivac za sudar, budući da je krenuo da probija u krivini gdje realni nije bilo prostora za manevar. Na njih dvojicu je potom naletio Hulkenberg.

Srećom ni jedan od vozača nije doživio ozbiljnu povredu, iako je u prvom mahu izgledalo da bi moglo da bude loše, pogotovo po Peresa. Oni su napustili  bolide i uputili se put svojih boksova.

Trka za Veliku nagradu Monaka vozi se danas i veliki favorit je domaći pilot Šarl Lekler, koji je osvojio pol poziciju i trenutno vodi na trci koja je u toku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније