Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R.

24. 03. 2024. 10:54 >> 10:54

ZAUZEO PETO MJESTO

Peres: Ferari bi pobijedio u Australiji i da je Ferstapen ostao u trci

Vozač Red Bula Serhio Peres ocijenio je da bi Ferari pobijedio u današnjoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Australije i da je aktuelni svjetski šampion Maks Ferstapen ostao na stazi.

Vozač Ferarija Karlos Sains slavio je u Melburnu, ispred timskog kolege Šarla Leklera. Vozač Red Bula Maks Ferstapen morao je da završi trku nakon u trećem krugu jer su mu se zapalile kočnice na bolidu. Holanđanin je prekinuo niz od devet pobjeda.

Upitan da li bi Ferari pobijedio i da se Ferstapen nije povukao iz trke, Peres je odgovorio: "Apsolutno da".

Peres je trku na Albert Parku završio na petom mjestu.

"Danas nažalost nismo imali tempo. Mislim da smo se od početka mučili. Vidjeli smo da su Ferari i Meklaren korak ispred nas. Nismo mogli da pronađemo ravnotežu i čeka nas posao uoči narednih trka. Ovdje je bio jedinstveni asfalt, a tokom vikenda nismo mogli da postignemo najbolji nivo prijanjanja", rekao je Peres za Skaj.

On je dodao da je ekipa imala problema od petka i da nikako nije mogla da se snađe sa gumama.

"Moramo da shvatimo šta se dogodilo i da se popravimo. Već smo vidjeli da je na ovakvim stazama, kao što je u Vegasu, Ferari jači od nas, a mi nismo mogli da pazimo na gume", rekao je Peres.

Četvrta trka u šampionatu vozi se 7. aprila za Veliku nagradu Japana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније