Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

16. 05. 2024. 17:04 >> 17:06

SREĆAN U RED BULU

Ferstapen odbio svaku mogućnost prelaska u Mercedes

Vozač Red Bula, Maks Ferstapen demantovao je navode pojedinih medija da će preći u ekipu Mercedesa.

Prvi čovjek Mercedesa Toto Volf u nekoliko navrata je govorio kako želi da dovede Ferstapena, koji bi u timu naslijedio Luisa Hamiltona.

Britanac na kraju ove sezone ide u Ferari.

Ali trostruki svjetski šampion je praktično otkloni sve dileme.

"Takve odluke se ne donese lako, a ja sam veoma srećan u mojoj sadašnjoj ekipi. Želim da imam najbolji bolid i to je sve što tražim. To sada ima i pokušaćemo da isto ostane u godinama koje dolaze“, rekao je Ferstapen i dodao:

"Zašto bih napuštao tim sa kojim sam u najboljoj poziciji i za koji vjerujem da još dugo može da dominira“, konstatovao je Holanđanin.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније