Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

S.V.

08. 05. 2024. 15:12 >> 15:12

TRAŽE ZAMJENU ZA HAMILTONA

Direktor Mercedesa: Nisam odustao od Ferstapena

Direktor Mercedesa Toto Volf kazao je da nije odustao od pregovora sa trostrukim svjetskim šampionom Formule 1 Maksom Ferstapenom oko njegovog prelaska iz Red Bula.

Mercedes traži nasljednika Luisa Hamiltona koji na kraju sezone prelazi u Ferari.

"Uvijek ima mnogo sastanaka. Ne mogu zaista da pričam o drugom vozaču (u Mercedesu). Razgovarali smo o mogućnostima. Želim da budem pošten prema ovim momcima i da ne napravimo da izgleda kao da igramo šah sa tim ljudima, pošto mi to ne radimo. Želimo da imamo dovoljno vremena, da vidimo šta Maks misli i u isto vrijeme, da pratimo ostale vozače. Karlos (Sajns) je ponovo bio dobar i u ovom trenutku smo posmatrači", rekao je Volf.

Ferstapenu ugovor sa Red Bulom ističe na kraju 2028. godine

"Ranije sam već rekao, da sam na njegovom mjestu, ne bih otišao najmanje do kraja 2025. Ali on je vodeći vozač, trenutno je najbolji i zbog toga on mora da donese te odluke. Možda i neće biti donošenja odluka, možda će sve ostati isto, ali i to je smjernica za nas", poručio je Austrijanac.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније